- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors
A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.
Az olajat megforrósítom, és világosra pirítom benne az apróra vágott hagymát. Beleteszem a megtisztított és cikkekre vágott gombát, és a fűszerekkel ízesítve puhára párolom. Miko...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gombákat megpocoljuk, majd ledaráljuk. A ledarált gombákat összekeverjük a fent említett hozzávalókkal. Vajjal megkenjük a kenyeret, rákenjük a gombás krémet, majd sajttal megsz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát és a kápiát apróra vágjuk és az olajon elődinszteljük. A megtisztított gombát a szárával együtt szeleteljük, a hagymához adjuk, fűszerezzük és a saját levében roppanós...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat felhevítjük és megfuttatjuk benne a megtisztított, karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a megmosott, vékonyra szeletelt gombát, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz