menu

Családireceptkönyv.hu

Laska gomba tartósítása


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:


A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Karolin
Svéd gombasaláta
Svéd gombasaláta

Az olajat megforrósítom, és világosra pirítom benne az apróra vágott hagymát. Beleteszem a megtisztított és cikkekre vágott gombát, és a fűszerekkel ízesítve puhára párolom. Miko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bianka
Gombás melegszendvicskrém
Gombás melegszendvicskrém

A gombákat megpocoljuk, majd ledaráljuk. A ledarált gombákat összekeverjük a fent említett hozzávalókkal. Vajjal megkenjük a kenyeret, rákenjük a gombás krémet, majd sajttal megsz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gombás kagylótészta
Gombás kagylótészta

1. A hagymát és a kápiát apróra vágjuk és az olajon elődinszteljük. A megtisztított gombát a szárával együtt szeleteljük, a hagymához adjuk, fűszerezzük és a saját levében roppanós...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Zöldhagymás gomba - OK
Zöldhagymás gomba - OK

1. A vajat felhevítjük és megfuttatjuk benne a megtisztított, karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a megmosott, vékonyra szeletelt gombát, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk