Piros tészta: 16 dkg margarin,
20 dkg darált háztartási keksz,
10 dkg cukor,
1 piros ételszínező,
1 kicsi rumaroma,
0,5 dl víz,
1 cs tortadara,
Zöld tészta: 12 dkg margarin,
30 dkg darált háztartási keksz,
1 zöld ételfesték,
10 dkg cukor,
kevés víz,
A piros és a zöld tésztához valókat külön külön összegyúrjuk.
A pirosból kicsi gombócokat gyúrunk és a zöld tésztával vonjuk be.
Néhány órára hűtőbe rakjuk.
A kekszet összetörjük és a többi hozzávalóval együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Egy lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk és betesszük a hűtőbe. A ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgákat a porcukorral, a margarinnal, kakaóval jól kikeverjük. Hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport és a tojások felvert habját. Töltelék: 25 dkg darált diót, 15...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgyik lapra krém fel rá kirakni a babapiskótát meglocsoljuk rumaromával, krém másik fele lap. Máz: porcukor, citrom lé fényesre keverjük, majd bele a málnaszörp és margarinnal...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA vajat a csokoládéval vízfürdőn felolvasztjuk, egyenletes, krémes kell, hogy legyen. Félretesszük hűlni. Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárg...
Elkészítési idő: 1 és fél óra Nehézség: Könnyű