menu

Családireceptkönyv.hu

Hangyaboj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db tojás,
25 dkg cukor,
25 dkg margarin,
25 dkg liszt,
1 cs sütőpor,
0,5 dl rum,
1 cs tortadara,

Tetejére: csokimáz,

Elkészítés:


A tojássárgáját a cukorral meg a margarinnal habosra keverem, majd hozzáadjuk a lisztet sütőport és a rumot. végül a tojásfehérjét kemény habbá verjük és finoman hozzákeverjük.
Végül belekeverjük a csomag csokidarát.
Őzgerinc formába sütjük.
Csokival vonjuk be.

Hangyaboj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Néger szelet
Néger szelet

A cukrot a zsírral, a tojássárgákkal habosra keverünk, hozzáadjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük. Beledolgozzuk a lisztet, a sütőport és a tejet. Az egész masszát simára kever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Cseresznyés - Habos cseresznyés lepény
Cseresznyés - Habos cseresznyés lepény

1. Az élesztőt és a kockacukrot elkeverjük a meglangyosított tejjel, felfuttatjuk. 2. A lisztet, a zsiradékot (vajat/margarint), a tojássárgáját, egy csipet sót, a citrom resze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Tünde
Kecskeméti barackkrém
Kecskeméti barackkrém

Kettévágjuk a megtisztított barackokat. Ha vastag a héjuk, lehúzzuk róluk. 1-1 felet teszünk 4 db tányérra, a maradékot kockákra vágjuk. A zselatint 3 dl vízbe keverjük, és hagyju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almás-mákos habfalat by Š. P. Á
Almás-mákos habfalat by Š. P. Á

A tojássárgáját habosra verjük, majd hozzáadjuk a diót, mákot, sütőport, és az mézet, majd alaposan összekeverjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és hőálló edényben alacsony lá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk