4 db tojás,
25 dkg cukor,
25 dkg margarin,
25 dkg liszt,
1 cs sütőpor,
0,5 dl rum,
1 cs tortadara,
Tetejére: csokimáz,
A tojássárgáját a cukorral meg a margarinnal habosra keverem, majd hozzáadjuk a lisztet sütőport és a rumot. végül a tojásfehérjét kemény habbá verjük és finoman hozzákeverjük.
Végül belekeverjük a csomag csokidarát.
Őzgerinc formába sütjük.
Csokival vonjuk be.
A cukrot a zsírral, a tojássárgákkal habosra keverünk, hozzáadjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük. Beledolgozzuk a lisztet, a sütőport és a tejet. Az egész masszát simára kever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt és a kockacukrot elkeverjük a meglangyosított tejjel, felfuttatjuk. 2. A lisztet, a zsiradékot (vajat/margarint), a tojássárgáját, egy csipet sót, a citrom resze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKettévágjuk a megtisztított barackokat. Ha vastag a héjuk, lehúzzuk róluk. 1-1 felet teszünk 4 db tányérra, a maradékot kockákra vágjuk. A zselatint 3 dl vízbe keverjük, és hagyju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját habosra verjük, majd hozzáadjuk a diót, mákot, sütőport, és az mézet, majd alaposan összekeverjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és hőálló edényben alacsony lá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű