Hozzávalók:0,5 kg négyzet alakú háztartási keksz,
2 dob nagy tejföl,
2 + 2 ek cukor,
2 + 2 cs van cukor,
2 ek baracklekvár,
Egy kisebb tepsit ki kell rakni egy sor kekszet.
Egy pohár tejfölt ki kell keverni 2 ek cukorral, meg két van cukorral,
Ezt kell a keksz tetejére kenni.
A krém tetejére egy újabb sor keksz.
utána egy pohár tejfölt kikeverünk 2 ek cukorral, 2 van cukorral, és 2 ek lekvárral.
Ezt a krémet kenjük a kekszre.
Betakarjuk egy újabb sor kekszel .
A tetejére mindkét krémből kiveszünk egy kicsit és és kissé összevissza rákenjük.
Vagy bevonjuk csokival.
◾️A sütőt 190 fokra bekapcsoljuk. ◾️A tojásokat kikeverjük a cukorral és hozzáadjuk a többi alapanyagot. ◾️Lisztezett, zsírozott tepsibe öntjük, megszórjuk a meggyel (de ne tegy...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tölteléket készítjük el először: az almát hámozd meg és vágd vékony szeletekre. Egy magas falú tepsit, vagy tortaformát kenj ki a vajjal és nagyjából 9 perc alatt süsd meg az alm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTurmixold le a hozzávalókat és hidegen fogyaszd a krémtúrót. Fagyasztott gyümölccsel savanykásabb, vanília aromával édesebb krémtúrót kapsz.
Elkészítési idő: 10 Nehézség: Könnyű1. A tészta elkészítésehez a meggybefőttet lecsepegtetjük. 2. A lisztet, a sütőport és a ledarált mákot egy tálba összekeverjük. 3. A tojást az olajjal és cukorral kikeverjük, ez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű