menu

Családireceptkönyv.hu

Aszalt barackos zabkeksz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 adag
12 dkg puha vaj
0.75 csésze xilit
2 db tojás
0.5 csésze zabliszt
0.5 csomag sütőpor
0.75 csésze búzacsíra
0.33 csésze kókuszreszelék
0.33 csésze zabpehely
12 dkg aszalt barack
1 csésze kókuszchips

Elkészítés:


Habverővel keverjük ki a vajat a cukorral.
Adjuk hozzá a tojásokat, és keverjük jól össze.
Adjuk hozzá a lisztet, a búzacsírát, a kókuszreszeléket, a zabpelyhet, az apróra vágott aszalt barackot és a kókuszchipset.
Ek-nyi adagokat tegyünk a sütőlapra, kissé nyomkodjuk le.
Előmelegített, közepes sütőben süssük kb. 12 percig.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://mielefozoiskola.hu/recept/9265/aszalt-barackos-zabkeksz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Palacsintabatyú
Palacsintabatyú

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Tojásfehérjéből - fahéjas korongok
Tojásfehérjéből - fahéjas korongok

A cukrokat a habhoz keverjük óvatosan és 5 ek-nyit félreteszünk belőle. A maradék habhoz keverjük óvatosan a mogyorót és a fahéjat. Olajos kézzel golyókat formálunk a masszából é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
576. Szalagos fánk
576. Szalagos fánk

Élesztőt futtatni. Hozzá a többi anyag, dagasztani. Lágy tésztát kapunk. Tetejét liszttel megszórni, letakarni, másfélszeresére keleszteni, /3/4- 1.óra/, utána lisztezett deszká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anya-mami
TEJFÖLÖS CSODASÜTI RECEPT
TEJFÖLÖS CSODASÜTI RECEPT

Elkészítése: Krém: 1/2 l tej, 20 dkg cukor, 2 cs vaníliás pudingpor. Ezt összefőzzük és hűlni hagyjuk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé vesszük. Az egyiket kinyújtj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk