menu

Családireceptkönyv.hu

Rigó Jancsi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tészta:
5 tojás
5 ek cukor
5 ek liszt
2 ek kakaópor

Krém:
5 dl hulala
2 dkg kakaópor
1 tasak habfixáló
1 tasak vaníliáscukor

Elkészítés:


A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy nagy méretű tepsiben.Félbe vágjuk.
A habnak valót a fixálóval és a vaníliás cukorral habbá verjük, majd félre teszünk egy keveset. A többibe belekeverünk 2 dkg kakaót.
Ezt a félbevágott piskótára kenjük, a fehéret a kakaós krém tetejére, majd rátesszük a felső lapot és csokival bevonjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Lintyő
Mogyorós csoki torta
Mogyorós csoki torta

Épített: 1 doboz tejszín (200 gr) lesz. 200 gr és csokis csokoládé keveréke. Fent van a szekrényben, a textúra. Egy csésze mogyorós adnak hozzá egy csésze mogyorós, mielőtt szakadó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krilla
Gyógyító áfonya kocka AIP
Gyógyító áfonya kocka AIP

Az összetevőket alaposan összeturmixoltam, egy kókuszolajjal kikent üveg edénybe öntöttem a masszát, egy óráig a hűtőben pihentettem, hogy megkeményedjen, majd éles késsel felszele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Diós kosárkák
Diós kosárkák

A formákat nem kell kikenni, viszont készítsük elő őket egy nagy tepsire, egymás mellé rakosgatva. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, összegyúrjuk a porcukorral, tojássárgákkal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Nagymama habrolója
Nagymama habrolója

Ezt gyorsan össze kell gyúrni, és két órát a hűtőben pihentetni. Nagyon finom ropogós habrolók lesznek belőle, ez a recept a nagymamám 1955-ös szakácskönyvéből való!! 30dkg porcuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk