Írta:Lantos Sándorné
Hozzávalók:
15 dkg sűrű kovász
2 dl langyos víz
3 ek tejpor/ Vegimilk/
6 dkg olvasztott margalin
6 dkg darált nádcukor
3 tojássárgája
40 dkg BL 55 "Sikér" liszt
csipet só
Elkészítés:
Dagasztógéppel 10 percig dagasztottam a hozzávalókat.
Kelesztőtálban 3 órát kelt
Kinyújtottam, kiszaggattam.
Deszkán még kelt 1 óra 30 percet.
Kókuszzsírban sütöttem. Zsírba tevés előtt a közepét az ujjammal benyomtam. Ez került alulra. Először fedő alatt sütöttem, a másik oldalt fedő nélkül. Vigyázni kell mert nagyon hamar elkészül.
Papírtörlőre szedtem ki hogy lecsorogjon a zsír.
Mikor hűlt darált nádcukorral megszórtam.
Nagyon finom, könnyű lukacsos lett.
A megmosott epret összeturmixolom majd összekeverem 1 nagy pohár natúr joghurttal , főzőtejszínnel és tejjel majd mézzel ízesítem. Ezt követően még a maradék eperdarabokat vagy m...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTészta: 5 db M-es tojás 150 g eritritol (Innen:egészségmarket) 50 g natúr kakaópor Hab: 0,5 liter hideg Magic milk laktózmentes habtejszín 3 csomag Dr Oetker habfixáló...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöt alaposan, több léről átmossuk, ha van zöld része, szár és levél, eltávolítjuk. Feltesszük főni kétszer annyi vízben, mint a meggy. Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű