3 tojás
annyi gríz, hogy ne legyen sűrű de híg se legyen
tehettünk bele petrezselymet.
A tojásokat felverjük és bele tesszük a grízt, jól elkeverjük, hűtőbe tesszük 20 percre. egy lábasba vizet melegítünk, jól megsózzuk.
Ne rotyogjon a víz csak melegedjen, bele kanalazzuk a galuskát, elzárjuk a tűzet alatta, letakarjuk és hagyjuk, hogy a galuskák megdagadjanak.
A füstölt kolbászt vékonyan szeleteljük fel, majd tegyük az aprítógépbe és addig aprítsuk hogy morzsalékos legyen. (Aprító hiányában vágjuk fel nagyon apróra.) Ezután tegyük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz kérem szépen, egy nagyon kedvelt levesbetét, közvetlenül belefőzés előtt: egy kupac csipetke, vagy csipkedett, ahogy egyes vidékeken nevezik. Gulyáslevesbe, babhoz, lencséhez re...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA zsiradékon megpirítjuk a vöröshagymát, a tűzről levesszük,és hozzáadjuk a lekapart májat, a kifacsart és összemorzsoltzsemlét, a tojást, a fűszereket és annyi lisztet, hogy galus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűROBOTGÉP HASZNÁLATA A hozzávalókat konyhai robotgép gyúrópálcájával is összedolgozhatod egy keverőtálban. Először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton működtesd a gépet....
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű