298 g Schar B, 2g utifumaghej, 290 ml langyos viz, 2 teaskanal instant dr. Oetker eleszto, 2 evokanal olivaolaj, csipet so, pici cukor. A teszta osszetevoit osszekeverni es 30 percig meleg helyen keleszteni
Bolognai ragu: 400g daralt husi, 1 szal ujhagyma, so bors oregano izles szerint + ketchup.
A megkelt tesztat 8 gombocra valasztottam es kerekre nyujtottam lisztes lapon lisztezett nyujtoval (rizsliszt). A kesz ragut beletettem az egyik felere. Rahajtottam a teszta masik felet osszenyomkodtam es villaval a szelet ujra megnyomkodtam. Tetejet tojassargajaval lekentem es hagytam meg picit kelni (kb 10percet), majd 200 fokon also felso sutessel 20percet sutottem (amig szep piros nem lesz a teteje) sutopapiros tepsiben. En laktozmentes mini mozzarellaval ettem
Előkészítés: A vajat kevés liszttel összegyúrjuk, és téglalap alakúra formázzuk. A széleiből levágunk kisebb csíkokat, és körülbelül a vaj 10 %-át majd a tésztába gyúrjuk. A megm...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszegyúrjuk, kb 30 percig hűtőben pihentetjük. 5 részre osztjuk, kör alakúra nyújtjuk, háromszögeket kágunk, szívószállal lyukat vágunk. 180 fokon sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk vigyázva, hogy ne dolgozzuk ki túlságosan a tésztát. Amint összeáll egy tálcán vagy sütőlapon másfél cm vastagságú, négyzet alakú lapot nyújtunk belőle...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű