fél kg túró,
2-3 tojás,
2-3 evőkanál zabpehely,
kókuszreszelék szintén ízlés szerint 2-3 evőkanállal mehet de el is hagyható.
mazsola esetleg
Citrom reszelt héja,
és egy kanál xilites és gluténmentes vaníliás pudingpor
Jól átkeverem és mérsékelt tűzön, kókuszzsíron addig pirítom míg szép aranybarna lesz, ahogyan a hagyományos császármorzsa készül. A maradék pudingporból rizstejjel elkészítem a pudingot és fahéjas almával tálalom
Elkészitése. a vajat a 160gr. cukorral, vaniliaval és a rummal kikeverjük habosra, hagyjuk a gépet tovabb menni. Szétvalasztjuk a tojasokat és egyenként a sargajat is hozzaadjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát az adott hozzávalókból, gyors mozdulatokkal összedolgozzuk és fél órára hűtőbe tesszük. Laza, lágy tésztát fogunk kapni. Előkészítjük a szilvát, megmossuk, kimagozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A margarint a cukorral habosra keverjük. • Egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. • A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és hozzáadjuk a tojásos masszához....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA liszt és csokoládé kivételével a hozzávalókat egy lábosban összekeverjük és felforraljuk. Olajozott, vagy sütőpapírral bélelt tepsire kiskanállal halmokat helyezünk kellő távols...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű