menu

Családireceptkönyv.hu

Majonéz paleo


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 marék kesudió
1 marék mandula
citromlé,só,mustárpor,sztívia,chilipor
kb: 1-2 dl víz

Elkészítés:


A magokból tejföl sűrűségű szószt turmixolunk,majd izesítjük.Később plusz vizet tehetünk hozzá

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Sült töltelék
Sült töltelék

A zsemlemorzsát meglocsoljuk 2-3 evőkanál hideg vízzel (vagy a zsemlét beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk). Kevés zsíron vagy olajon megdinszteljük az aprított vöröshagymát (e...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Zsanett
Eperzselé
Eperzselé

Feldaraboljuk az epret. Karamellizáljuk a cukrot, majd hozzáadjuk az epret és a vaníliát. Felöntjük a vízzel és takaréklángon főzzük kb 10 percig. Hideg vízbe áztatjuk a zselatint....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
 Rántott virsli
Rántott virsli

A virsliknek lehúzzuk a héját, megsózzuk és lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban rózsaszínűre sütjük. Feltétnek vagy salátakörettel önállóan tálaljuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hagymás sertésvér
Hagymás sertésvér

Megtisztítjuk és felaprítjuk a vöröshagymát. Megpirítjuk a felolvasztott zsírban, azután 1,5 dl vízzel lassan édesre, puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Közben kb. 2 x 2 cm-...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk