1 db alma
1 db banán
Fahéj
Zabpehely őrlemény
Az almát a banánt fölkarikazzuk. Kevés vízzel picit osszefozzuk.
Hozzáadjuk a zabpelyhet megszórjuk fahéjjal es az egészet osszefozzuk surusodesig. Ha nagyon sűrű lenne vízzel lehet higitani.
Igény szerint lehet edesiteni is de nem szükséges.
A mártogató hozzávalóit alaposan összekeverjük, és állni hagyjuk. A húsgolyókhoz a húst alaposan eldolgozzuk az áttört fokhagymával, a fűszersóval és a tejszínnel. A reszelt sajtb...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSerpenyőben lepirítjuk a negyedelt kolbászt, majd a lassúfőzőbe tesszük. A visszamaradt zsiradékon enyhén megkérgesítjük a felkockázott marhalapockát, ezt is a gép tartályába szedj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a masszát (nem kell pépesre) és vagy folpackba, vagy (egyszerűbb) zacskókba adagolom és a levesbe teszem a főzési idő felénél. Néha fordítok rajta, hogy átfőjön.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót tálba téve, gőz fölött addig kevergetjük, amíg puding sűrűségűvé nem válik. Süteményekbe töltelékként, péksütemények mellé lekvár helyett is remek.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű