25 dkg túró
1 db tojás
175 g joghurt (natúr)
5 dkg vaj (olvasztott)
5 ek zabpehely
2 ek eritrit
vanília aroma
1 csipet só
1 kk citromhéj (reszelt)
fahéj ízlés szerint
5 dkg diabetikus csokoládé (reszelt)
A hozzávalókat egy keverőtálban összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe halmozzuk egy kanál segítségével, és keksz formákat alkotunk. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt elkészül. Nem száraz, hanem finom puha lesz.
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáadva újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét és a kávét is beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vegyél kicsi kör alakú piskótatallért. 2. Két piskótatallér közé tegyél egy kb. fél cm-es banánkarikát. Középen tűzd össze fogvájóval. 3. Készíts egy sűrű vanília puding...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgéppel daráljuk össze a nápolyit, öntsük rá a tejet majd adjuk hozzá a vajat és keverjük össze. Formáljunk belőle kis golyókat, szúrjunk bele szárnak megmosott leszárított tű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, a zsírral, a lekvárral és a tejjel elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, majd a kakaóport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokon...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: Könnyű