50 dkg tk liszt(40 dkg liszt + 10 dkg darált dió is lehet)
20 dkg margarin (vagy kókuszzsír)
3 ek. eritrit
2 egész tojás
4 ek. kefir
2 citrom reszelt héja
2 mk. szódabikarbóna csapottan
2 csipet só
Minden hozzávalót összegyúrok és mint az alaplinzernél szokták, egy órára hűtőbe rakom. Utána nyújtom és szaggatom, kinkent tepsibe 180 fokon 10 perc alatt megsül
A kiflit karikára vágom, meglocsolom a felforrósított tejjel, megszórom a vaníliás cukorral, a mákkal, a porcukorral, a reszelt citromhéjjal és alaposan összekeverem. Egy lábasb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejben felfuttatott élesztőt és pici sót. A tésztát simára gyúrjuk, és négy cipóra osztjuk. Ezutá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy nagy tepsibe 6 kanál étolajat teszünk, melyre a kocka tésztát egyenletesen elosztjuk (nyersen!). A többi hozzávalót (cukor, kefír, tejföl, tej, tojás) kikeverjük, majd a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárga lap készítése: A tojásokat a cukorral 8 perc alatt habosra keverjük elektromos habverővel. A lisztet a szalalkálival összekeverjük. A tojásos-cukros habos keverékhez...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes