menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött háromszögek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 dkg élesztő (friss)
5 dl 2,8%-os tej
1 evőkanál kristálycukor
80 dkg búzaliszt (BL55)
1 csapott evőkanál só
2 dl étolaj

Elkészítés:


A töltelékhez

6 bő evőkanál tejföl (12%-os)
2 db fokhagyma
2 db lilahagyma
30 dkg gépsonka
1 db morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
30 dkg trappista sajt (reszelt)

A tetejére

2 csapott evőkanál tejföl (12%-os)
1 db tojássárgája
1 csapott evőkanál szezámmag
1 csapott evőkanál lenmag

Trükkök, tippek, praktikák:


http://aprosef.hu/toltott_haromszogek_recept

Töltött háromszögek

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Napraforgó
Napraforgó

A töltelékhez ledaráljuk a sonkát, adunk hozzá kevés tejfölt, mustárt, sót, borsot, finomra aprított hagymát, reszelt sajtot. A tésztához a tálba készítjük az összes hozzávalót és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Sonkás-sajtos tekercs
Sonkás-sajtos tekercs

A sütőt 175 fokra előmelegítjük. Egy sütő tepsit olajjal kikenünk vagy sütőpapírral kibélelünk. A pizza tésztát egy nagy vágódeszkára vagy tiszta munkalapra tesszük.Egyenletesen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Vajas - burgonyás pogácsa
Vajas - burgonyás pogácsa

Élesztőt felfuttatjuk cukor és langyos tej hozzáadásával.A tésztát jól összedolgozzuk hogy jó sima legyen.Egy óra pihentetés! Addig a burgonyát megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A megk...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Sajtos kréker
Sajtos kréker

A lisztet összekeverjük a sóval, majd elmorzsoljuk benne a vajat, és végül a sajttal és a tojások sárgájával egyneművé gyúrjuk. Frissen tartó fóliába csomagoljuk, majd a hűtőbe te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk