menu

Családireceptkönyv.hu

Sütés nélküli puncskocka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg babapiskóta
30 dkg sárgabaracklekvár
10 dkg cukor
0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint)
10 dkg mazsola
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál kakaópor

A mázhoz:

1 cs puncsmáz

Továbbá:

15*25 cm -es forma folpackal bélelve

Elkészítés:


Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sütés nélküli receptek > Sütés nélküli puncskocka
Sütés nélküli puncskocka recept
Sütés nélküli puncskocka
Beküldve: 2014.08.04.
Kategória: Sütés nélküli receptek
Küldte: Vass Laszlone
Látták: 73067
Ennyien nyomtatták ki: 0
Miben készült? Főzőlap
Melyik évszakban? Egész évben
Konyha: Magyar
Fogás: Desszert
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3.38 csillag 26 értékelés alapján
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

30 dkg babapiskóta
30 dkg sárgabaracklekvár
10 dkg cukor
0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint)
10 dkg mazsola
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál kakaópor

A mázhoz:

1 cs puncsmáz

Továbbá:

15*25 cm -es forma folpackal bélelve


Elkészítése:

A cukrot, lekvárt, rumos vizet, a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük és ha a cukor elolvad, a mazsola megduzzad, levesszük a tűzről és a kakaóport hozzákeverjük.

A babapiskótát összetörjük, 3-4 db-ot vékonyabb csíkokra vágunk.

A babapiskótát leöntjük a forró felfőzött anyagokkal. Ezután összekeverjük és folpackkal bélelt formába simítjuk.
Amikor kihűlt a mázzal bevonjuk. A zacskón megtalálható az elkészítése utasítás.

1-2 órára a hűtőbe tesszük és négyzet alakúra vagy szeletekre vágjuk.

Sütés nélküli puncskocka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Diós pogácsa
Diós pogácsa

A lisztbe beletesszük a zsírt, a sütőport, a porcukrot, a diót, a tojás sárgáját, és az egészet összemorzsoljuk. Amennyiben szükséges, tejföllel, vagy tejjel lágyíthatjuk a tésztát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Keksz - Gesztenyés tallérok
Keksz - Gesztenyés tallérok

1. A hozzávalókat összegyúrjuk és hűtőbe rakjuk fél órára. 2. A hűtőből kivéve, vizes kézzel golyónyi nagyságú masszát csípünk ki, mindegyiket ellapítjuk és sütőlapra rakosgatj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Andrea
Édes diós rudak
Édes diós rudak

350 g lisztet lekeverünk a sütőporral- Átszitáljuk, hozzáadjuk a kockára vágott vajat és morzsás állagúra dolgozzuk. Amikor már morzsás, hozzáadjuk a cukrot és vaníliacukrot, a 2 d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Darázsfészek
Darázsfészek

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk