menu

Családireceptkönyv.hu

Bögrés almás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1.bögre liszt
1.bögre porcukor
1.bögre tej
1.tojás
1/2 sütöpor
2.vanéliás cukor
3-4.alma
fahéj

Elkészítés:


Az almát lereszelni, kinyomkodni a levétöl fahéjas cukoral összekeverni,
az egész hozzávalokat egymás után öszekeverni,
és a reszelt almát is lassan belekeverem, majd
sütöben teszem,és 200-fokon készre sütöm.
fahejas porculoral böven meghintem.

Trükkök, tippek, praktikák:


Lehet bele tenni mazsolát.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bedő
Gyümölcs leves
Gyümölcs leves

A gyümölcsöket hideg vízzel, cukorral, szegfűszeggel és ha van citrom karikával feltesszük főni. Ha puhára főt, a tejfölt 1 ek. liszttel összekeverjük. Majd a levesbe öntjük és c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Angyalszem
Angyalszem

A tojás sárgákat, az egész tojást a cukrokkal,margarinnal, reszelt citromhéjjal krémesre keverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük és a krémes-habos masszával összegyúrjuk.Hűtőb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Fahéjas-tejszínes almaleves
Fahéjas-tejszínes almaleves

Az almát meghámozzuk, kockákra vágjuk és citromlevet csepegtetünk rá, hogy ne kezdjen el barnulni. Felforralunk 1,5 liter vizet, hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Tejszínes körteleves
Tejszínes körteleves

A citrom héját lereszeljük, a levét pedig kifacsarjuk. A körtéket nagyobb kockákra vágjuk, majd meglocsoljuk a citromlével, és körülbelül 5 percre félretesszük pihenni. Turmixgép...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk