1.bögre liszt
1.bögre porcukor
1.bögre tej
1.tojás
1/2 sütöpor
2.vanéliás cukor
3-4.alma
fahéj
Az almát lereszelni, kinyomkodni a levétöl fahéjas cukoral összekeverni,
az egész hozzávalokat egymás után öszekeverni,
és a reszelt almát is lassan belekeverem, majd
sütöben teszem,és 200-fokon készre sütöm.
fahejas porculoral böven meghintem.
Lehet bele tenni mazsolát.
A gyümölcsöket hideg vízzel, cukorral, szegfűszeggel és ha van citrom karikával feltesszük főni. Ha puhára főt, a tejfölt 1 ek. liszttel összekeverjük. Majd a levesbe öntjük és c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgákat, az egész tojást a cukrokkal,margarinnal, reszelt citromhéjjal krémesre keverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük és a krémes-habos masszával összegyúrjuk.Hűtőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, kockákra vágjuk és citromlevet csepegtetünk rá, hogy ne kezdjen el barnulni. Felforralunk 1,5 liter vizet, hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citrom héját lereszeljük, a levét pedig kifacsarjuk. A körtéket nagyobb kockákra vágjuk, majd meglocsoljuk a citromlével, és körülbelül 5 percre félretesszük pihenni. Turmixgép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű