1 csomag babapiskóta
1 doboz33 százalékos habtejszín
2 doboz tejföl
2 cs vaníliacukor
2 dbbanán
2 ev.kaná lkakaópor
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tejfölt és a vaníliacukrot, és óvatosan összekeverjük. Ha a krém nem elég édes, még adhatunk hozzá vaníliacukrot.
Egy tortaformát háztartási fóliával kibélelünk, és erre tesszük egy rétegben a babapiskótát. A babapiskótára rákanalazzuk a krémet, majd a banánt felkarikázzuk és egyenletesen elosszuk a krém felszínén, ezt addig rétegezünk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Ügyeljünk arra, hogy az utolsó réteg a tejszínes-tejfölös- vaníliacukros krém legyen.
A torta tetejét kakaóval megszórjuk, és egy éjszakára hűtőszekrénybe rakjuk, hogy megdermedjen.
A tojást habosra keverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, csipet sót, kefirt és az olajat. Egyneművé keverjük a masszát. A tészta felét kivajazott, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpehelylisztet és a nyírfacukrot tálba mérjük, majd elmorzsoljuk a margarinnal és a reszelt gyömbérrel. Folpackba csomagolva minimum 1 órára hűtőbe tesszük pihenni. Kevés zab...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA meggyet megmossuk, kimagozzuk, összekeverjük az 1 csapott evőkanál cukorral, és félretesszük, amíg a tésztát összeállítjuk. A tésztához a vajat a cukorral és a tojással habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű