ZAHAR 1 CANA SI JUMATATE
FAINA 1 CANA SI JUMATATE
ULEI 7 LINGURI
APA 7 LINGURI
OUA 7 BUCATI
CACAO 1-2 LINGURI
1 PACHETEL PRAF DE COPT
1 PACHETEL ZAHAR VANILAT
Se separa albusul de galbenus si se bate spuma bine (sa stea bat)
zaharul se pune pe foc cu apa si lasa la fiert (foc mic) pina se dizolva si se face sirop.Peste albusul spuma se pune siropul de zahar(asa fiebinte) si se mai bate un pic .
Peste compozitie se pune praful de copt ,zaharul vanilat ,se bate un pic ,apoi se pun cele 7 galbenusuri si se amesteca iar ,uleiul si iar amestecam iar la final faina amestecind sa nu aiba cocoloase.
Se unge o forma cu grasime(eu pun margarina) se pune compozitia, din care oprim un pic si o amestecam cu cacao adaugind peste.
1. A tésztához valókat összekeverjük,majd hozzáadjuk a végén a lisztet. 2. Egy jó 50 percig pihentetjük a tésztát. 3. Jól átgyúrjuk a tésztát ,és gombócokat formálunk belőle. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit eldolgozzuk, golyót formázunk, hűtőszekrénybe tesszük. Egy óra elteltével kivesszük a hűtőből, kis adagokat szaggatunk ki belőle, beletesszük a kosarakba. 175...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit gépbe tettem és ott is hagytam kelni. 2. Közben összekevertem a mandulát a lekvárral. 3. Amikor kivettem a gépből a tésztát, jól átgyúrtam és 2 ré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA datolyát beáztatjuk, leturmixoljuk, majd vegyítjük az őrölt mandulával és sóval. Ezt a masszát tortaformába simítjuk. A krémhez botmixerrel simára pürésítjük az avokádót, méze...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz