2 oua
o cana de zahar
1/2 cana de lapte
1/2 cana de ulei
2 cani de faina
un pachet de praf de copt( 10 g)
2-3 linguri de cacao
Amestecam ouale intregi cu zaharul, adaugam laptele si uleiul si apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt si data prin sita. Trebuie sa avem grija ca in cazul fainii cana sa fie plina doar pe 3/4. Aluatul va avea consistenta unei smantani groase. O parte o amestecam cu cacao pentru a obtine efectul marmorat. Mie asta nu mi-a prea iesit. Dar checul a crescut frumos si e foarte pufos.
se coace 40-45 de minute la inceput la 180 de grade si dupa 10 minute la 170 de grade.
Zwei Backbleche mit Backpapier auslegen. 2 Eiweiß mit den Quirlen des Handrührgeräts ganz steif schlagen. 100 g Puderzucker esslöffelweise dazugeben und weiterschlagen, bis der Eis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: Összegyúrjuk a hozzávalókat, megfelezzük, majd két lapot nyújtunk belőle. A tepsiben villával mindegyiket megszurkáljuk. Töltelék: A tejjel jól kikeverjük a tojássárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez keverje össze egy tálban a kristálycukrot és a fahéjat. Enyhén lisztezett felületen tegye a tésztát téglalapra, mint korábban, és szórja rá a cukrot. Nyújtsa téglalap...
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: KönnyűA kétféle kekszet (Győri Édes és kakaós) tegyük bele egy tálba, majd kézzel morzsoljuk össze úgy, hogy jó morzsalékos legyen (ízlés szerint aprítógéppel is felapríthatjuk). A marg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű