100 gr cacao
1 lingurita zahar
50 gr unt
100 ml lapte
incalziti laptele, adaugati zahar, cacao. topiti untul pe baie de aburi, si adaugati-l in lapte.amestecati si fierbeti 2 minute. turnati in forme si puneti in frigider.
A sütőt alul-felül sütés programon előmelegítjük 180 fokra. Egy nagy gáztepsit, kb. 30*35 centiset, kibélelünk sütőpapírral. A tojások fehérjét lágy habbá verjük, majd folyamatos...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt 175 fokra előmelegítjük. Egy kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibélelünk. A piskótához a tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 170 fokra. (Gázsütő 4-es fokozat.) Vajazzuk ki egy 29 és 23 cm átmérőjű mérettartományban leledző nem kapcsos tortaforma alját és oldalát, alját béleljük ki...
Elkészítési idő: sok Nehézség: NehézA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) formáb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű