menu

Családireceptkönyv.hu

darált húst és betekeri sajttal és szalonnával! Baco


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 kg darált sertés
2 tojás
1 csésze prézli
1 csomag bacon
6 szelet sonka
6 szelet sajt
2 marok bébi spenót
2 evőkanál fokhagymapor
1-1 evőkanál só, őrölt bors

Elkészítés:


Tedd a darált húshoz a két tojást, a przlit és a fűszereket. Keverd össze masszává.

2. Bélelj ki alufóliával egy tepsit. Tedd bele a darált húst úgy, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard az egészet gépsonkával, majd erre kerüljön a szeletelt sajt és a spenót.

3. Az alufóliában tekerd fel és rakd félre.

4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.Süsd meg 180 fokon 25 percet, majd a fóliából kiszedve 220 fokon még 20 percet.

darált húst és betekeri sajttal és szalonnával! Baco

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Göngyölt bőrös malac
Göngyölt bőrös malac

A húst kiterítjük magunk elé, a bőrös felével lefelé. A fokhagymát gerezdekre szedjük, megpucoljuk, lereszeljük, a fűszernövényeket finomra vágjuk, és olívaolajjal elkeverjük. Az...

Elkészítési idő: 260 min
Nehézség: Közepes
share
Avatar Paradicsomos tarja
Paradicsomos tarja

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Lerakjuk egy lábasba a kisült hússzeleteket, majd öntünk rá 2 dl vizet, a p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Mustáros flekken
Tarja - Mustáros flekken

1. A mustárt elkeverem az őrölt borssal. 2. A tarját felszeletelem, kiklopfolom, sózom és bekenem a mustáros keverékkel. 3. Egy órai állás után kevés olajon mindkét oldalát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Karaj - Rántott szelet favágó módra
Karaj - Rántott szelet favágó módra

1. A húst kiverjük, és megsózzuk. 2. A gombát és a petrezselymet felaprítjuk, a sonkát vékonyra szeleteljük. 3. A fokhagymát összezúzzuk. 4. A húst beleforgatjuk a felv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk