1 kg darált sertés
2 tojás
1 csésze prézli
1 csomag bacon
6 szelet sonka
6 szelet sajt
2 marok bébi spenót
2 evőkanál fokhagymapor
1-1 evőkanál só, őrölt bors
Tedd a darált húshoz a két tojást, a przlit és a fűszereket. Keverd össze masszává.
2. Bélelj ki alufóliával egy tepsit. Tedd bele a darált húst úgy, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard az egészet gépsonkával, majd erre kerüljön a szeletelt sajt és a spenót.
3. Az alufóliában tekerd fel és rakd félre.
4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.Süsd meg 180 fokon 25 percet, majd a fóliából kiszedve 220 fokon még 20 percet.
A húst kiterítjük magunk elé, a bőrös felével lefelé. A fokhagymát gerezdekre szedjük, megpucoljuk, lereszeljük, a fűszernövényeket finomra vágjuk, és olívaolajjal elkeverjük. Az...
Elkészítési idő: 260 min Nehézség: KözepesA hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Lerakjuk egy lábasba a kisült hússzeleteket, majd öntünk rá 2 dl vizet, a p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A mustárt elkeverem az őrölt borssal. 2. A tarját felszeletelem, kiklopfolom, sózom és bekenem a mustáros keverékkel. 3. Egy órai állás után kevés olajon mindkét oldalát...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húst kiverjük, és megsózzuk. 2. A gombát és a petrezselymet felaprítjuk, a sonkát vékonyra szeleteljük. 3. A fokhagymát összezúzzuk. 4. A húst beleforgatjuk a felv...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz