menu

Családireceptkönyv.hu

Vendégváró szelet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tészta:
25 dkg liszt,
5 dkg cukor,
5 dkg vaj,
1 kanál kakaópor,
1 szalalkáli. Tejjel összegyúrjuk és 2 lapot sütünk.
Tészta 2:
4 tojásból piskótát sütünk.
Krém:
1 cs. vaníliapudingot tejjel megfőzünk,
20 dkg vajjal és
25 dkg cukorral kikeverjük.
Máz:
12 dkg porcukor 1 tojásfehérjével kikeverve.

Elkészítés:


barna lap, krém, piskóta, krém, barna lap, máz, majd ennek a tetejére csepegtetjük a következőt: 2 kanál kakaóport pár csepp vízzel sűrűre főzzük, és a mázra csepegtetjük.

 Vendégváró szelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Narancsos csokitorta (Limara)
Narancsos csokitorta (Limara)

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tészta hozzávalóit a robotgép táljába mérjük és rövid idő alatt sima, egynemű tésztát keverünk belőle. 2 darab 20 cm átmérőjű sütőforma aljába...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pörkölt diós süti
Pörkölt diós süti

A gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kinyújtjuk, és tepsibe rakjuk. A kavart tésztához a 8 tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a diót, réteslisztet, és a sütőport,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Túrótorta
Túrótorta

A túrót törd át alaposan! Én botmixerrel szoktam átdolgozni. Utána keverd hozzá a puha vajat, a bögre cukrot, és a két zacskó pudingport! Végül egyesével a három tojást is ad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Grízes bögrés almás
Grízes bögrés almás

A grízt, a lisztet, a cukrot, a felvert tojásokat, a kefirt és a sütőport összekeverjük, letakarjuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, vagy apróra vágj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk