1 kg háztartási keksz, a töltelékhez: 1 l tej, 3 csomag vaníliás pudingpor, 2 csomag vaníliás cukor, 4 db tojás, 1 csomag zselatin, 13 evőkanál cukor, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, a csokimázhoz: 10 dkg ét tortabevonó, kevés olaj
A tepsi alját kirakjuk keksszel. A töltelékhez egy edényben összekeverjük a hozzávalókat. Ezt sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk félig kihűlni, majd hozzákeverjük a tojások felvert habját.
A cukrot a margarinnal habosra keverjük, és az előző krémmel összekeverjük.
A krémtölteléket ráöntjük a tepsiben lerakott kekszre, majd a tetejére még egy réteg kekszet helyezünk.
A csokimázhoz a csokit egy kis edényben apró darabokra tördeljük, hozzáöntünk egy kevés olajat, és gőz fölött felolvasztjuk. A süti tetejére öntjük, elsimítjuk, és 1 éjszakát hagyjuk állni, hogy a keksz megpuhulhasson.
Tésztára mindent összekeverünk és tepsire öntjük, Krém: A pudingot meg főzzük és hagyjuk kihűlni a hideg pudinghoz hozzáadjuk a többi belevalót és nyomózsákkal a tésztára nyomjuk r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://receptneked.hu/palacsintak/csodapalacsinta/
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehéz1. A tejet, a mézet, a tojást, a szódabikarbónát, a cukrot és a vajat egy edényben 3-4 percig főzzük, amíg elkezd barnulni a keverék. 2. Ha kész, kihűtjük, és a liszttel összeg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSAK HIDEGEN ÉS GYORSAN! Az omlós tésztáknál nagyon fontos, hogy hideg alapanyagokkal dolgozzunk - így, ha igazán jó végeredményt akarunk, akkor ne csak a vaj legyen jéghideg, de a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes