menu

Családireceptkönyv.hu

Banáncsokival szalámi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
2-ostyalap
400-450gr háztartási keksz
200gr cukor
2-van.cukor
3,5dcl tej
250gr margarin
7-8 banános csoki

Elkészítés:


Elkészítése:
Az ostyalapokat nedves konyharuha közé tesszük puhulni, de nem eláztatni. A kekszet ledaráljuk. A tejet, cukrot, van.cukrot, margarint felforraljuk, ( addig amíg minden elolvad és összeforr), levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kekszet, de nem mindet egyszerre, nehogy túl sok legyen, kenhető masszát kell kapni. Rákenjük a két ostyalapra, a közepét végig rakjuk a banános csokival, felsodorjuk, hagyjuk kihűlni, majd ujjnyi vastagságúra felszeleteljük. De lehet banáncsoki nélkül is, akkor kakaó, vagy csokiport adunk a masszához, és úgy kenjük az ostyalapra.

Banáncsokival szalámi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Réka
Foszlós tejeskalács (mákos/diós hajtogatott)
Foszlós tejeskalács (mákos/diós hajtogatott)

1/2 óráig kelesztjük tepsiben 60 °C-on, 45 percen át 190 °C-on sütni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Almás - Máglyarakás
Almás - Máglyarakás

1. Először egy kb 23x33cm-es tepsit kivajazunk, félretesszük. 2. Fogjuk a kalácsot, apró szeletekre vágjuk, majd egy tálba tesszük a szeleteket. 3. A tejes részhez a tejet e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Somlói kocka, ez a világ legfinomabb sütije!
Somlói kocka, ez a világ legfinomabb sütije!

Elkészítjük a piskótákat. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet, kakaós piskótánál a kakaóport is. Majd hozzáforgatju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
 Birsdzsemmel töltött dióhabos kosárkák
Birsdzsemmel töltött dióhabos kosárkák

A lisztet a vajjal elmorzzoljuk,hozzáadjuk a cukrot,diót,sót,és a tojássárgákkal jól összegyúrjuk. Fél órát hűtőben pihentetjük. Közben a morzsát az olajon megpirítjuk,a tojások...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk