2 cs. gesztenyemassza,
10 dkg margarin,
8 db darált babapiskóta,
1 cs. vaníliáscukor,
ízlés szerint porcukor,( a gesztenye massza már van valamennyire ízesítve cukorral is, rummal is)
kevés rum
A masszát összedolgozni, majd diónyi masszából kis golyókat formázunk. Egy formát a markunkba téve és a másik kéz hüvelykujjával a közepét megnyomni. Így alakult ki ez a forma.
Utána olvasztott csokiba mártani, úgy, hogy egy kis fehérség kimaradjon és hasonlítson is a valódi gesztenyére.
A búzadarát a forró tejjel 5 percig állni hagyjuk. Addig a porcukrot, a Rama margarint, a darált háztartási kekszet és a mandulaaromát összekeverjük. A grízt is hozzáadjuk, jól öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta: egy kakaós és egy sárga piskótát sütünk 1️⃣ A tojásfehérjét kemény habbá verjük. 2️⃣ Egy nagyobb edényben a tojássárgáját a cukrot, az olajat és a tejet egy habverővel e...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesEgy tálba beleszitáljuk a lisztet és a porcukrot, rászórjuk a szódabikarbónát és összekeverjük. Beletesszük a margarint és elmorzsoljuk benne. Beleszitáljuk a kakaóport és ezt is e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lépés Az 1. sárga réteg elkészítéséhez a 3 tojássárgáját összekeverjük 3 evőkanál porcukorral, a 3 tojásfehérjét pedig 1 evőkanál porcukorral kemény habbá verünk. Egy kis láb...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes