Hozzávalók:
4 egész tojás,
2 bögre porcukor,
2 bögre liszt,
1 bögre olaj,
1 vaníliás cukor,
1 sütőpor,
fahéj, reszelt citromhéj,
4 savanykás alma reszelve.
Tésztát kikavarni, végül a reszelt almát beleforgatni!
A bögre 2,5 dl- es
A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy tá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Nagyi receptjei > Felfújtak > Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Beküldve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a vaníliakrémet: egy bögrében csomómentesre keverjük a pudingport a cukorral és egy kevés langyos tejjel. A maradék tejet alacsony hőfokon felmelegítjük, majd hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást a zsírral, mézzel, tejjel és cukorral jénai tálban, vízgőzön állandóan keverve (kb. 10 percig) felmelegítjük. 2. Hozzáöntjük a sütőporral elkevert liszthez, és gyor...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz