Lásd az Elkészítés - nél!
7 tojássárgáját 8 ek porcukorral kikavarjuk. Ebbe beleteszünk 5 ek lisztet, 2 ek kakaót, 1 cs sütőport, 1 dl étolajat és 7 tojás keményre vert habját. A masszát tepsibe öntve úgy sütjük, mint a piskótát.
Krém: ½ kg túró, 8 ek porcukor, 1 RAMA 2 cs. vaníliás cukor, csipet só.
Krém tetejére:
7 dl MIRINDA vagy FANTA szénsavas üdítő, 2 cs vaníliás pudingpor, 8 ek cukor felfőzzük, majd langyosra hűtjük és a krém tetejére kenjük.
Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk belőle. A krémhez a pudingport a liszttel elkeverjük, majd a tejjel és a vaníliás cukorral sűrűre főz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Előző este a krémhez felolvasztjuk a darabokra tört csokoládét a tejszínben. Megvárjuk, míg kihűl és hűtőbe tesszük. 2. A tojássárgákat habosra verjük a cukor kétharmadával. 3...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA mákos piskótához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a vizet és az olajat, végül a mákot is. A tojásfehérjét habbá verjük, és a sütőporral e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojássárgáját a cukorral világosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, kakaót és a 12 ek vizet. Simára keverjük és kivajazott, kilisztezett tepsibe simítj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű