• 13 dkg sajt
• 15 dkg vaj
• 22 dkg liszt
• 6 ek tejföl
Kiengedem a spenótot, és a leveles tésztát is kiveszem a hűtőből. A spenótot felforralom, és 10 percig főzöm, majd teljesen kihűtöm. Hozzáadom a ricottát, a reszelt parmezán sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kinyújtjuk. Megkenjük vékonyan tejföllel. A maradék sonkát nagyon apróra felvágjuk, elterítjük a tésztán egyenletesen. A sajtot lereszeljük, ezt is elosztjuk ra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz anyagokat összedolgozzuk kinyújtjuk tetejét megvagdaljuk szaggatjuk és a tetejét felvert tojással megkenjük és bőven megszórjuk sajttal 150 fokon kb 30 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés 1. A cukrot a langyos tejhez adjuk, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. 2. A lisztet egy tálba szitáljuk, egy tojással, a zsírral, a tejföllel, a fehérborral,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes