40 dkg kókuszreszelék
4 tojásfehérje
10 dkg cukor
1 tk vanília kivonat
1/4 tk só
A kókuszreszeléket egy serpenyőben gyakran átforgatva kissé megpirítjuk. Robotgépben felverjük a tojásfehérjét a cukorral, a vanília kivonattal és a sóval. Amikor már kellően habos, hozzáöntjük a lepirított kókuszreszeléket. Egy spatulával alaposan összeforgatjuk az egészet, majd megformázva egy sütőpapírral bélelt tepsin landolnak. 175 fokon, 15 perc alatt készre sütjük és már meg is vagyunk.
A tésztához valókat összegyúrjuk és 20 percig pihentetjük. Közben elkészítjük a diós tölteléket: a tojássárgákat a porcukorral és a tejjel habosra keverjük. A tojásfeh...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel. A margarint kikeverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a citrom levét is. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a margarinos krémm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a fehér tésztát készítjük el. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd beleszórjuk a a kókuszreszelékkel elkevert sütőporos lisztet, valamint a citromlevet is é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pisztáciát vágd fel nagyon apróra, vagy daráld le. A marcipánmasszát enyhén porcukrozott felületen nyújtsd ki, majd gyors mozdulatokkal gyúrd bele a pisztáciát, és formálj belőle...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű