15 dkg fehér csoki
3 tojás
15 dkg krémsajt
A tojásokat szétválasztva a fehérjét habbá verjük. A tojássárgákkal összekeverjük a felolvasztott csokit, hozzá a krémsajtot, majd beleforgatjuk a habot. Egy tepsibe vizet öntünk, 3 kivajazott-lisztezett tűzálló bögrébe adagoljuk a masszát. 160 fokon 20-25 percig sütjük.
gluténmentes
A száraz alapanyagokat elkeverjük. Ezután elmorzsoljuk benne a vajat, majd a két tojás sárgájával összegyúrjuk. A tejfölt fokozatosan adagoljuk hozzá, hogy jól formázható, nyújthat...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesA tojások fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, és kemény habbá verjük. A tojások sárgáját egyenként hozzákeverjük, óvatosan, hogy a tészta ne törjön össze, utána ho...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. Liszt + sütőpor + keményítő + mandula => elkeverni. 2. Egy másik tálban: tojás + cukor + margarin + vaníliás cukor + só + Nutella + aromák + tej => habosra keverni, ehhez ho...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézPiskóta készítése: A tojásokat a cukorral habosra keverjük elektromos habverővel 10 perc alatt. A pudingport, a lisztet, a kakaóport és a sütőport elkeverjük, és a cukros toj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű