1 karfiol
1-2 sárgarépa
1-2 fehérrépa
2 burgonya
2 dkg rama margarin
1 ek liszt
1 ek vegeta
só
A répákat megtisztítjuk,karikákra vágjuk és a vajban pároljuk. Utána liszttel megszórjuk,megpirítjuk és vízzel felengedjük.Krumplit kockára vágjuk,belerakjuk. A karfiolt rózsáira szedjük,beletesszük,ízesítjük és puhára főzzük.
Tejföllel lehet a végén ízesíteni.
A szalonnát, a zöldségeket, a burgonyát és a vöröshagymát kockákra aprítom. A szalonnát lassan kisütöm, rajta a zöldséget a vöröshagymával magas hőfokon pár percig dinsztelem, vég...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindegyik zöldséget - a cukkini kivételével - gyufaszál vastagságú csíkokra vágok. A cukkinit félkarikákra, a vöröshagymát apróra. Olívaolajon megfonnyasztom a hagymát, majd sor...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesEbbe a sorrendbe összevágom és odateszem főzni. Mikor már majdnem megpuhult teszek bele rizst és ha kell adok hozzá egy kevés vizet majd készre főzöm. Ha apró galuskákat rakok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbért, a fokhagymát, néhány percig kavargatva pirítjuk kevés olajon vagy tisztított vajon. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg! 2. Beletesszük a tököt, átforgatjuk, és legalább 5-6...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű