40-50 bodzavirág
3 literes üveg
1-2 citrom karika
édesítő ízlés szerint
1 tk citromsav
A bodzavirágot megmosás nélkül az üvegbe rakni. Az édesítőt és a citromsavat feloldani 3 l vízben 1 citrom leve bele. Ráönteni a bodzára 2 citrom felkarikázva bele. 1 éjszakán keresztül áztatni, üvegbe szűrni és dunsztolni.
A sárgarépát és az almát meghámozzuk, felaprítjuk, és külön-külön feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Amikor megfőttek, levével együtt összeturmixoljuk a sárgarépát, az...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyűturmixolni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket és a gyümölcsöt megpucoljuk, az alma csutkáját eltávolítjuk. Daraboljuk, és gyümölcscentrifugával lévé alakítjuk. Hűtés után lehet fogyasztani. Nemcsak egészséges,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű