menu

Családireceptkönyv.hu

Rostos kajszidzsúsz


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1000 gkajszibarack (pürésített)
200 gkristálycukor
1 tkcitromsav

Elkészítés:


A megmosott, kimagozott kajszibarackot feltesszük egy kevés vízzel főni (hogy ne kapjon oda). Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a cukrot, citromsavat és felforraljuk. Kb 5 perc forrás után forró befőttes üvegekbe töltjük és lezárjuk. Az üvegeket száraz dunsztban fejjel lefelé hagyjuk kihűlni. Felhasználáskor 1:1 arányban (vagy ízlés szerint) hígítjuk csapvízzel, ásványvízzel, szódavízzel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Eper lassi
Eper lassi

Az epret lecsumázzuk, megmossuk, feldaraboljuk. Botmixerrel pépesítjük a joghurttal, vízzel, citromlével és a mézzel. Jégbe hűtve kínáljuk.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Almás smoothie - méregtelenítő
Almás smoothie - méregtelenítő

Mosd meg alaposan, és készítsd elő az összetevőket, majd mindent pakolj bele a turmixgépbe.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Chai tea latte (Sóbors)
Chai tea latte (Sóbors)

A vizet öntsük egy lábasba, adjuk hozzá a fűszereket, majd forraljuk fel. Adjuk hozzá a teafüvet, és várjuk meg, amíg a tea fel nem oldódik. Öntsük hozzá a tejet, és az egészet for...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Eper turmix
Eper turmix

Az epret hagyjuk kiengedni és turmixgépben pépesítjük. Az epres turmixhoz keverjük a citrom és narancslevet, majd hozzáadjuk a joghurtot és a tejet is. A cukorral, vagy az édesítős...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk