4 db tömlős sajt, 10-12 db főtt tojás, 1 fej fokhagyma, só, bors.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük.
A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet jól összekeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk.
Az áttört tehéntúrót simára keverjük a majonézzel, a fűszerekkel,és a szétzúzott fokhagymával,pirított kenyérre kenve már fogyasztható is.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feta sajtot villával összetörjük, a zöld-fűszereket apróra vágjuk/mozsárban összetörjük. A krémhez hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, olívaolajat, borsot, az apróra vágott fokhagym...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Összekeverem a hozzávalókat és kész is :)
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: NehézA sonkát apró kockákra vágjuk, és az összes hozzávalót jól kikeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű