- 175 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- 75 g fehér liszt
- 250 g joghurt (nálam 0%-os Jogobella joghurt kerül bele erdei gyümölcs ízben)
- 200 g áfonya
- 37 g 1:4 édesítő
- 2 tojás
- 100 ml étolaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
◾️A liszteket átszitáljuk majd sütőporral és a vanillin cukorral összekeverjük.
◾️A tojásokat az édesítővel fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a joghurtot majd az olajat.
◾️Ezután összevegyítjük a lisztes keverékkel majd beledobáljuk az áfonyát is.
◾️Kapszlikba adagoljuk őket (nem kell teljesen teletölteni, mert még nőnek sülés közben is).
◾️170°-ra előmelegített sütőben 20 percet sütjük.
1. Minden hozzávalót alaposan összekeverünk a dió kivételével. 2. A diót csak utolsó körben forgatjuk hozzá, hogy ne törjön össze. 3. Muffin kapszlikkal bélelt, vagy kiolajozott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük (légkeverés, 180 fok). Vízgőz felett a csokit megolvasszuk a kókuszzsírral, ha megolvadt levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk. A gesztenyét aprítógépben az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szénhidrátcsökkentett lisztet összekeverjük a sütőporral és a negyedannyi édesítőszerrel. A tojásokat felverjük és folyamatos keverés közben hozzácsorgatjuk a kókuszolajat, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyorókrémet egy tálba kanalazzuk, hozzáadjuk a tojásokat és a lisztet, majd jól összekeverjük. A masszát a muffinpapírokkal kibélelt muffinformákba öntjük (kb. 3/4 részéig). A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű