- 1 csomag Tante Fanny teljes kiőrlésű leveles tészta
- 4 kisebb alma
- 2 kanál 1:4 édesítő
- fahéj ízlés szerint
◾️A sütőt bekapcsolásával kezdünk, hogy az kellően fel tudjon melegedni.
◾️Ezután az almákat meghámozzuk, lereszeljük majd hozzáadjuk az édesítőt és a fahéjat.
◾️Egy picit állni hagyjuk és kinyomkodjuk a levét.
◾️A tésztát kitekerjük és 8 akkora négyzetet vágunk belőle, hogy beférjen a sütőnkbe.
◾️Az egyik tésztalapra teszünk a töltelékből majd ráteszünk egy másik lapot és jól összenyomkodjuk.
◾️Ezután betesszük a sütőbe és kb. 15 percet sütjük.
◾️Nekem egy csomag tésztából 8 darab süti lett.
Tálalás előtt por édesítővel meghintjük.
A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rum aromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük amíg a krémet elkészítjük.A vajat a cukorral, a kókusszal és vaníliá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszthez adjuk a sütőport, a vaníliáscukrot, a fahéjat, beleszitáljuk a kakaóport és a porcukrot, majd elkeverjük Elmorzsoljuk benne a margarint, majd hozzáadjuk a 4 tojássárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 175 C-ra. A lisztet, a sütőport, a barna cukrot, 1 tk fahéjjal és a gyömbérrel egy tálban összekeverjük. Egy másik edényben a tojásokat, az...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűEzt összegyúrjuk, közepes keménységű, jól nyújtható tésztát kapunk. Töltelék: 1 1/2 kg alma, 7 ek cukor, i vaníliáscukor, fahéj. Én nem szoktam párolni az almát, egyszerűen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű