- 250 g darált cukormentes keksz (nálam Gullon Fibre keksz)
- 210 g darált dió
- 200 g cukormentes baracklekvár
- reszelt narancshéj
- 100 ml tejszín
- 150 g cukormentes étcsokoládé
◾️A kekszet ledaráljuk egy késes aprítóban (aprító hiányában, egy sodrófa segítségével zúzzuk össze a kekszet).
◾️Hozzáadjuk a darált diót, a lekvárt és a narancshéjat.
▪️Ha nem eléggé édes, akkor nyugodtan adjunk hozzá ízlés szerint édesítőszert.
▪️Abban az esetben, ha nem állna össze a massza pici tejet tehetünk bele.
◾️Egy kisebb tepsit folpackkal kibélelünk.
◾️A masszát a tepsibe beleegyengetjük.
◾️Megkenjük 2 kanál lekvárral és megszórjuk dióval még.
◾️A csokit a tejszínnel felolvasztjuk és a tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️Néhány órára hűtőbe tesszük dermedni.
2 tojásfehérje, pici citromlé és 25 dkg porcukor.. fényesre keverve.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTörd darabokra a csokoládét, olvaszd fel vízgőz fölött. 2. Keverd el benne alaposan a kókuszolajat és az édesítőt. 3. Végül add hozzá a chiamagot. 4. Az elkészült masszát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a narancsos réteget. Az edénybe beletöltjük a narancslevet, hozzáadunk 50 g cukrot és a keményítőt. Csomómentesre keverjük, sűrű krémmé főzzük, majd beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 15 centi átmérőjű sütőformát kivajazunk, és sütőpapírral kibéleljük. A kekszet nagyibb darabokra törjük. A cukrot és a vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a 115 gramm olvas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű