- 2 narancs reszelt héja
- 400 ml narancslé (100%-os)
- 200 ml natúr joghurt
- 60 g xilit vagy eritrit
- 1 késhegynyi őrölt vanília (akár el is hagyható)
◾️A narancsok héját lereszeljük.
◾️A levüket kifacsarjuk.
◾️Én úgy csináltam, hogy a kifacsart levet még 100%-os narancslével pótoltam fel, hogy meglegyen 400 ml.
◾️Hozzáadjuk a joghurtot, az édesítőt, a vaníliát és reszelt narancshéjat.
◾️Egy botmixerrel habosítjuk, majd pár órára hűtőbe tesszük.
Tejszínhabbal, narancsszeletekkel tálaljuk.
Tekerj rá folpackot, nem kell, hogy nagyon szoros legyen, nem jó, ha lassítja a keringést. Ha elkészültél a tekercseléssel, akkor hagyd fent pár órát. Melegséget, sőt, lehet, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karaj szeleteket kiklopfoltam, só, bors,fokhagyma granulátum keverékével megszórtam. Sajttal töltött A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeltem összekevertem a bakon kockával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta alapanyagait – a liszt kivételével – gőz felett habosra keverjük, majd belegyúrunk 30 dkg lisztet. Két lapot sütünk belőle egy 25×39 cm-es tepsi hátán....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsbefőttek levét egy nagy üvegedénybe öntjük, jól lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a fahéjat, a tejszínt és a tejet. Alapos keverés után belehelyez...
Elkészítési idő: 6 fő Nehézség: Könnyű