- 250 g teljes kiőrlésű, cukormentes Gullon keksz
- 25 g 1:4 por édesítő
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
- 2 kanál cukrozatlan kakaópor
- 2 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kanál rum
- 125 g margarin
- 50 ml tej
A forgatáshoz:
- 4 kanál teljes kiőrlésű cukormentes darált Gullon keksz
- 1 csipet mézeskalács fűszerkeverék
◾️Az alapanyagokat összegyúrjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle (kb. dió nagyságúakat).
◾️A darált kekszet és a fűszert összekeverjük és beleforgatjuk a gombócokat.
◾️Akár rögtön is fogyaszthatjuk, de ha picit állni hagyjuk, szuperül összeérnek az ízek.
tekercs tésztájának hozzávalóit összekevertem, úgy, hogy egy nem túl puha, de gyurmázható masszát kaptam. Kicsit függ a folyadék mennyisége a kekszpor nedvességtartalmától, a lény...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű◾️A mascarpone kihabosításával kezdjük egy habverővel, majd amikor megindult a habosodás, hozzáadjuk a kiolvadt málnát, a citromlevet és az édesítőszert. ◾️Addig verjük, amíg egy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajhoz adjuk a tejszínt és a csokit, összeolvasztjuk. Ha minden elolvadt, lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a narancshéjat, a fűszert, a porcukrot, és a darált kekszet és jól ö...
Elkészítési idő: 30 perc + hűtés Nehézség: KönnyűA turót és a vaniliás cukrot a margarinal robottal jól kikavarni, a zselatinhoz hozzá keverni a cukrot majd apránként hozzá adagolni a tejet és felfözni. Még langyosan a margari...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű