1 bögre mák, 1 bögre tej, 1 bögre cukor, 1 tojás, 1 sütőpor, 1 bögre liszt, 1 kanál zsír.
A tésztával kezdem: a tojásokat kettéválasztom, a sárgáját felverem a cukor harmadával, majd hozzászitálom a sütőporos-lisztes keveréket és a sót, végül a vajat és a tejfölt is bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nedves hozzávalókat (banán, tojás, vaj) összekevertem, majd hozzáforgattam a cukrot, a lisztet, egy nagy teáskanál fahéjat, sütőport és sót. Egy hosszúkás formába vagy őzgerincbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét apróra törjük és a vajjal együtt felolvasszuk, majd folyamatos kavargatás mellett langyosra hűtjük. A tojásokat, a tojásfehérjét és a cukrot egy tálba tesszük, majd mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű