http://aprosef.hu/vadas_marhaszelet_recept
A marhafarok kétharmadát a sárgarépával és a fehérrépával egy tepsibe tettem, meglocsoltam kevés olajjal, átforgattam benne a húsokat és a zöldségeket is, majd megsóztam és 30 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk fel a hagymát, majd inazzuk ki a húst - ha szükséges. Vagdossunk be vékonyan a húst és klopfoljuk kicsit ki. Vigyázzunk, mert ha túl vékony a hús, száraz és kemény lesz sü...
Elkészítési idő: ? Nehézség: NehézA fokhagymát megtisztítjuk, és áttörjük. Egy nagyobb lábas alját kizsírozzuk, majd megrakjuk szalonna darabokkal és bőrkével. A húst felszeleteljük, az inas részeket bevágjuk. Mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, pácoljuk be mustárral, majd bő olajjal locsoljuk meg és tegyük hűtőbe 1-2 óra hosszára. A hagymát pucoljuk meg, szeljünk vastag szelet kari...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes