menu

Családireceptkönyv.hu

Bőrös malac hagymás krumplival


Írta:

Elk. idő: 150 min
Adag: 2 adag
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


80 dkg sertéshús (bőrös malachusi), 2 ek mangalica zsír, 6 gerezd fokhagyma, só ízlés szerint, bors ízlés szerint, 0.5 kávéskanál köménymag, majoranna ízlés szerint, 1 csipet fűszerpaprika (őrölt)

Elkészítés:


A megmosott húst bedörzsöljük a fűszerekkel.
Egy tepsit kikenünk zsírral, ráfektetjük a hússzeleteket, és 190 fokon 2 órán át fóliával letakarva sütjük.
Amikor megpuhult, fólia nélkül sütjük ropogósra.

Trükkök, tippek, praktikák:


sütési hőfok: 190°C

Bőrös malac hagymás krumplival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Makarónival töltött hús
Makarónival töltött hús

A hagymákat turmixgépben pépesítsük, a fűszerekkel és a tojással együtt adjuk a darált húshoz. Terítsük egy zsírpapírra és rétegezzük rá az előzetesen kifőzött makarónit a reszel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Muszaka
Muszaka

1. A burgonyát megmossuk, héjában feltesszük főni. 2. A padlizsánok két végét levágjuk, majd félcentis szeletekben, egy nagy tálban besózva állni hagyjuk. 3. A darált húst a kóku...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fleischküchle - sváb fasírt
Fleischküchle - sváb fasírt

Áztasd be a kisebb darabokra tépkedett, szikkadt zsemlét langyos vízbe. Vágd apróra a hagymát, a petrezselymet és a szardellát (ez akár el is hagyható, a végén tényleg nem érzed az...

Elkészítési idő: 22 perc
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Bajor húsgombóc - OK
Comb - Bajor húsgombóc - OK

1. A 70 dkg darált húst (comb) fűszerekkel összekeverjük (bors, só, majoranna, erős paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma és 1 tojás), mintha fasírtot készítenénk, csak ne...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk