80 dkg sertéshús (bőrös malachusi), 2 ek mangalica zsír, 6 gerezd fokhagyma, só ízlés szerint, bors ízlés szerint, 0.5 kávéskanál köménymag, majoranna ízlés szerint, 1 csipet fűszerpaprika (őrölt)
A megmosott húst bedörzsöljük a fűszerekkel.
Egy tepsit kikenünk zsírral, ráfektetjük a hússzeleteket, és 190 fokon 2 órán át fóliával letakarva sütjük.
Amikor megpuhult, fólia nélkül sütjük ropogósra.
sütési hőfok: 190°C
A hagymákat turmixgépben pépesítsük, a fűszerekkel és a tojással együtt adjuk a darált húshoz. Terítsük egy zsírpapírra és rétegezzük rá az előzetesen kifőzött makarónit a reszel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, héjában feltesszük főni. 2. A padlizsánok két végét levágjuk, majd félcentis szeletekben, egy nagy tálban besózva állni hagyjuk. 3. A darált húst a kóku...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁztasd be a kisebb darabokra tépkedett, szikkadt zsemlét langyos vízbe. Vágd apróra a hagymát, a petrezselymet és a szardellát (ez akár el is hagyható, a végén tényleg nem érzed az...
Elkészítési idő: 22 perc Nehézség: Könnyű1. A 70 dkg darált húst (comb) fűszerekkel összekeverjük (bors, só, majoranna, erős paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma és 1 tojás), mintha fasírtot készítenénk, csak ne...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz