4-6 sertésköröm, 1 nagy fej hagyma, 1,5 leveseskanálnyi zsír, 6 gerezd fokhagyma, 1 - 1,5 leveseskanálnyi pirospaprika, ízlés szerint csípős paprika vagy Erőspista , lapos teáskanálnyi kömény, lapos teáskanálnyi őrölt fekete bors (mi gulyáskrémet is adtunk hozzá), só ízlés szerint.
Besűrítéshez egy kis finomliszt.
A kockára vágott hagymát a zsírban üvegesre sütjük, menet közben hozzáadjuk a apróra vágott fokhagymát, a pirospaprikát és felöntjük vízzel, megszórjuk őrölt köménnyel, sóval,borssal. Ízesítjük Erős Pistával és gulyáskrémmel. Hozzáadjuk a feldarabolt körmöt és annyi vízzel felöntjük, hogy épp ellepje. Addig főzzük, míg puha nem lesz. (Mi kuktában készítettük, abban 2h)
Amikor megfőtt besűrítjük, ha kell utánsózzuk.
A cukkiniket lereszeled és besózod. Hagyod állni kb. 20-30 percet, ezután kinyomkodod a levét és átteszed egy másik tálba. Hozzáadod a szétnyomkodott darálthús konzervet, a tojások...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A sertés apróhúst csíkokra vágjuk, majd megmossuk, és lecsepegtetjük. 2. A füstölt szalonnát szintén felcsíkozzuk, majd a 2,8 literes serpenyőben kisütjük a zsírját. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajjal meglocsoljuk, és 2 ek. mustárral átkeverjük. Ezután minimum egy napra a hűtőbe rakjuk. A hagymát megdinszteljük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szeletelt sertéskarajt kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalát enyhén megsózzuk. Forró olajban elősütjük, majd egy lábasba áttesszük. A visszamaradt zsírban üvegesre pirítjuk a kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű