A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab
A tojáslikőr krémhez: A porcukrot összekeverjük a tojáslikőrrel. A zselatint felmelegítjük. A tojáslikőrből adunk egy kicsit a zselatinhoz, összekeverjük és beleöntjük a többi z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. A nagy gáztepsit béleljük ki szilikonos sütőpapírral a sütéshez. Amíg sül a tészta, elkészítjük a krémet. A 3 csomag vaníliás pudingot 7 d...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kakaót, az olajat. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a kakaós masszához,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. Az átszitált lisztben elkeverjük a 2 evőkanál cukrot és csipet sót, majd hozzáadjuk az 1 tojást, olvasztott vajat, a vanília aromát, a f...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes