225 g krémsajt
5 dl epres jégkrém
1 bögre összetört graham-keksz
1 bögre felaprított eper
200 g étcsoki
díszítéshez: morzsolt graham-keksz
Robotgéppel keverd simára a krémsajtot és a fagyit.
Add hozzá a kekszet és az epret, és keverd bele őket robotgéppel.
Öntsd a keveréket sütőpapírral borított tepsire, majd tedd fagyasztóba 4 órára.
Olvaszd fel az étcsokit.
Miután kivetted a mélyhűtőből, vágd apró kockákra a sütit és forgasd meg a csokiban.
Szórd meg keksszel, és hagyd állni, amíg rádermed a csoki.
340 g étcsokit és a vajat vízgőz fölött felolvasztjuk, hozzákeverjük a tojásokat, a kétféle cukrot, 100 g apróra vágott étcsokit és a sütőporral elkevert lisztet. Homogénre keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónával elkevert lisztet (a lisztet a kefires pohárral mér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összekeverni sütőpapírral bélelt sütőben 180 fokon kb. 30 percig sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit lereszeljük, vagy aprítóba kis darabokra aprítjuk. A száraz hozzávalókat elkeverjük egy tálba. A tojásokat (egy másik tálban) a habverő legnagyobb fokozatán 5-6 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű