ozzávalók
25 dkg margarin,
50 dkg liszt,
15 dkg porcukor,
1 dkg sütőpor,
4 tojássárgája,
csipetnyi só,
a töltelékhez:
kb. másfél kiló alma reszelve és kevés fahéj.
a habhoz:
7 tojásfehérje,
30 dkg cukor
Elkészítés
A tésztát meggyúrjuk, lapnak kinyújtjuk és kisütjük.
Erre egyenletesen rákenjük az almatölteléket.
7 tojásfehérjét 30 dkg cukorral gőzön kemény habbá verünk, és a reszelt almatöltelék tetejére kenjük. Újra kisütjük, és tetszés szerint felvágjuk.
Készíthető túrótöltelékkel is.
A tejet a pudinggal csomómentesre keverjük és felfõzzük . Rámát habosra keverjük porcukorral & a vaníliás cukorral . Belekeverem a kihűlt pudingot + Túró + 1 citrom reszelt héja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntsük a vízbe a lisztet, a kakaóport, majd keverjük el benne csomómentesre. Adjuk hozzá az édesítőt és alacsony hőfokon sűrítsük be. A végén keverjük hozzá a cocomas-t.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vajat elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a csipet sót. A tojások sárgáját keverjük ki a porcukorral, majd adjuk hozzá a vizet. A lisztes keverékhez adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű