menu

Családireceptkönyv.hu

ISCHLER


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók
14 dkg vaj
14 dkg liszt
7 dkg cukor
7 dkg őrölt dió

Elkészítés:


Elkészítés
Tizennégy deka vajból tizennégy deka liszttel, hét deka cukorral és hét deka őrölt dióval vagy mandulával tésztát gyúrunk. Fél centi vastagságúra nyújtjuk, és kis poharakkal kivágjuk. Gyenge tűzön, tepsiben megsütjük a sütőben. Amikor kihűlt kettőt-kettőt ribizli- vagy málnalekvárral összeragasztunk és a tetejüket csokoládémázzal bevonjuk.

ISCHLER

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kókuszkocka
Kókuszkocka

:A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 180 C°-ra. A liszttel összekeverjük a sütőport. A vajat, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, egyenként...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Diós-almás tekert
Diós-almás tekert

gyos, cukros tejben felfuttatott élesztőt hozzáadjuk a tészta hozzávalóihoz, és közepesen lágy tésztát dagasztunk. Langyos helyen, letakarva duplájára kelesztjük. A megkelt tészt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nescafes krémes
Nescafes krémes

A piskóta /22×34 cm –es tepsiben/ A tojásfehérjéket egy csipet sóval ,a cukorral kemény habbá verjük. Hozzá adjuk a tojások sárgáját ,a nescafét ,a vizet. A lisztet a kakaóport,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fahéjas - Fahéjas puffancs
Fahéjas - Fahéjas puffancs

1. Az almát meghámozzuk, felnegyedeljük, magházát kiemeljük. 2. A gyümölcs húsát kockára vágjuk, majd citromlevével meglocsoljuk. 3. A margarint habosra keverjük a cukorral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk