2 csomag babapiskóta, 4 dl tejföl, 4 dl habtejszín, 2 db citrom reszelt héja, 1 db citrom leve, 9 ek porcukor, gyümölcs a tálaláshoz.
Felverjük a habtejszínt jó keményre.
Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét valamint a porcukrot, majd az így kapott krémet összeforgatjuk a tejszínhabbal Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a citromos habot és a piskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön!!!
A tetejét friss gyümölccsel díszíthetjük.
Fogyasztás előtt 2 órát hűtőben kell pihennie!!!! :(
A legjobb, ha korong alakú a babapiskóta, de a másik miatt sem sértődött még meg senki......
Szükségünk lesz egy kerek üvegtálra, amibe a kész édesség fog kerülni. A babapiskótás réteg készítése: összekeverjük a tejet, a vizet, a rumot és ebben megáztatjuk a babapiskóták m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítettem el. A zselatint elkevertem a nyírfacukorral, vaníliával. A tejet, tejszínt felforraltam, majd hozzákevertem a zselatinos cukrot, levettem a tűzhelyről...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A darált kekszet, kakaóport és cukrot egy tálba szórjuk, és annyi tejet öntünk hozzá, hogy jól gyúrható masszát kapjunk. A vajat és porcukrot egy másik tálban habos...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. Kelt tésztát készítünk: a lisztet mély tálba tesszük, közepébe, kis mélyedésbe belemorzsoljuk az élesztőt, erre kis cukrot szórunk, leöntjük egy kis langyos tejjel, és kelni hag...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz