menu

Családireceptkönyv.hu

Disznótoros


Írta:

Elk. idő: 1,5
Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


hurka,
kolbász,
zsír,
Burgonya,
vaj,
tejföl,
só,
fehérbors.

Elkészítés:


A hurkát, kolbászt zsírra teszem egy tepsibe és megsütöm. /Utána a maradék piros zsírt leszűröm és nagyon finom kenyérre kenve/
A burgonyát megpucolom, összedarabolom és felteszem főni sós vízben. Amikor megfőtt leszűröm, sózom fehérborsozom, hozzáadom a vajat és a tejfölt és pürésítem. Csemege uborkával tálaltam, de ki mit szeret hozzá.
Jó étvágyat kívánok.

Disznótoros

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Préselt csülök
Préselt csülök

1. A csülköt felöntjük vízzel, beleteszünk kb. 2 evőkanál sót, fűszerezzük és vajpuhára főzzük. 2. Kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk. 3. A zúzott fokhagymát elkeverjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kenőmájas - OK
Kenőmájas - OK

1. A nyers disznómájat szitán áttörjük. 2. A tokaszalonnát sós vízben puhára főzzük és apró kockákra vágjuk. 3. Az igen apróra vágott vöröshagymát zsíron világossárgára fon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Elek zoltán
Avatar (Torolt felhasználó) Kedvelnék
Elek zoltán

Itt lakik:békés el kell rabolni baszzuk bele egy vödörbe basszuk rá a tűzhelyre és már lehet is enni

Elkészítési idő: 999999999999999
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Ani
házikolbász
házikolbász

Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbélt vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk