hurka,
kolbász,
zsír,
Burgonya,
vaj,
tejföl,
só,
fehérbors.
A hurkát, kolbászt zsírra teszem egy tepsibe és megsütöm. /Utána a maradék piros zsírt leszűröm és nagyon finom kenyérre kenve/
A burgonyát megpucolom, összedarabolom és felteszem főni sós vízben. Amikor megfőtt leszűröm, sózom fehérborsozom, hozzáadom a vajat és a tejfölt és pürésítem. Csemege uborkával tálaltam, de ki mit szeret hozzá.
Jó étvágyat kívánok.
1. A csülköt felöntjük vízzel, beleteszünk kb. 2 evőkanál sót, fűszerezzük és vajpuhára főzzük. 2. Kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk. 3. A zúzott fokhagymát elkeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A nyers disznómájat szitán áttörjük. 2. A tokaszalonnát sós vízben puhára főzzük és apró kockákra vágjuk. 3. Az igen apróra vágott vöröshagymát zsíron világossárgára fon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűItt lakik:békés el kell rabolni baszzuk bele egy vödörbe basszuk rá a tűzhelyre és már lehet is enni
Elkészítési idő: 999999999999999 Nehézség: NehézTisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbélt vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű